Vill du provköra?

Om du tror att du eller någon du känner har ett behov eller nytta av en Zoom, eller om du bara  är nyfiken, så hör av dig så bokar vi en tid för provkörning.

Första provkörningen sker i första hand i Vä utanför Kristianstad (men naturligtvis kan vi komma överens om annan lämplig plats), här provar vi i stadsmiljö, skogsmiljö på ängar och i sand, både uppför och nedför.

Vi går igenom Zoomen, både hur den fungerar och hur man kör.

Vi börjar sedan med att du får sätta dig i och bekanta dig med Zoomen och dess funktioner. Sedan kör vi lite sakta och fint så du får en känsla av hur den fungerar och uppför sig.

Känner du att det känns bra så ger vi oss ut på en lite längre tur, du i en Zoom och jag i en annan, så du får möjlighet att prova att Zooma på olika underlag. Vi kan naturligvis styra detta mycket efter dina önskemål och lägga mer tid i sådan terräng som känns viktig för dig.

Se till att ha kläder efter väder och tänk på att vi kommer att vara ute en bra stund, minst en timme brukar det bli.

Om du efter provkörningen fortfarande är lite osäker på hur Zoomen skulle fungera hemma i dina marker och där du vill kunna ta dig fram, så kan vi ordna så du får provköra  även på hemmaplan.

Ring 0727-183444  eller maila mikael.larsson(at)zoomability.com