Vad är en Zoom Uphill?

Zoom Uphill® har permanent symmetrisk 4-hjulsdrift och är speciellt konstruerad för att framföras i terräng. Genom dess patenterade ramkonstruktion ligger alla fyra hjulen emot marken oavsett underlagets struktur. Därigenom upprätthålls fyrhjulsdriften kontinuerligt. Zoom Uphill är enligt Transportstyrelsens regler klassad som cykel klass ll och CE märkt. Det innebär att den får framföras i 20 km/h där man allmänt får cykla med vanlig cykel. På trottoarer ska man hålla ”gångfart”, som motsvarar ca 5 km/h. Bromsar, reflexer, ringklocka samt fram och bakljus vid mörker, ska finnas på Zoomen.
Zoom Uphill är utvecklad av Zoomability AB och tillverkas i Sverige. Zoomabilitys utvecklings- och försäljningskontor finns i Västerås.

Om du är intresserad av att uppleva Zoom kontakta oss för en kostnadsfri provzoomning, ring oss på 0727-183444 eller maila på mikael.larsson(at)zoomability.com.

 

En Zoom är alltså ett litet smidigt elektriskt fordon som får framföras i skog och mark och överallt där man får cykla. Den är tyst och luktfri. Man tar sig fram på stränder, i skogen (och då menar jag i skogen, även där det inte är några stigar), genom snövallar och nästan överallt där man vill.

Man kan följa med på promenader eller cykelturer eller ner till stranden. På vintern är det kul att dra barn (eller vuxna) i pulka/or efter Zoomen.

Klicka på Zoomen uppe i vänstra hörnet för lite måttuppgifter och annat.